View from above

View from above
Det är Emirates och Boeing som har samarbetat på drönarprojektet ”View from Above” där man har spelat in 18 filmer på fem kontinenter, och resultatet är imponerande. Man kan se filmer från exempelvis Panama, Rio de Janeiro, Rom, Sri Lanka, Maldiverna och förstås också från Dubai och Seattle!

Alla filmer presenteras smakfullt i bra kvalitet, och de flesta är omkring tre minuter långa. 

Genom att använda sig av obemannade drönare med avancerade kameror kunde man filma på ställen där till och med en helikopter hade haft svårt att manövrera. Man har kunnat spela in från nya vinklar, vinklar som antagligen aldrig tidigare har fångats på film. Man har flugit genom grottor i Vietnam, längs fjällkanter i Norge och i Japan flyger man genom grenarna på blomstrande körsbärsträd. 

Advertisement

Published by Håkan Ekstrand

Travels extensively in business and love culture, photography and filosophy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: