LH572 FRA-JNB

Tryggt ombord på långflyget till Johannesburg. Planet är en Boeing 747-8I som är en ny version av den gamla traditionella junbojeten. Den nya versionen är modernare, snabbare och tystare. Jag sitter på 27 C som är precis bakom Premium Economy vilket ger extra ben utrymme och ingen framför mig. Att hitta bra platser har blivit en sport.

Hann med ett glas vin i Senator Loungen i Frankfurt och fick uppdaterat med senaste mailen. Det är bara 5 min promenad till gaten Z69.

Väl ombord så blev det middag på sallad, kyckling och ost. Somnade sen gott och vaknade vid 6:30 så det blev 6 1/2 timme sömn. Nu går vi ner för landning på Joburg International airport, ca 1800 m ö h. 2 timmar till nästa flight men nu skall jag först förbi passkontroll, hämta väskan och gå genom tullen. Därefter checka in igen.

   
    
    
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s