LH572 FRA-JNB

Tryggt ombord på långflyget till Johannesburg. Planet är en Boeing 747-8I som är en ny version av den gamla traditionella junbojeten. Den nya versionen är modernare, snabbare och tystare. Jag sitter på 27 C som är precis bakom Premium Economy vilket ger extra ben utrymme och ingen framför mig. Att hitta bra platser har blivit en sport.

Hann med ett glas vin i Senator Loungen i Frankfurt och fick uppdaterat med senaste mailen. Det är bara 5 min promenad till gaten Z69.

Väl ombord så blev det middag på sallad, kyckling och ost. Somnade sen gott och vaknade vid 6:30 så det blev 6 1/2 timme sömn. Nu går vi ner för landning på Joburg International airport, ca 1800 m ö h. 2 timmar till nästa flight men nu skall jag först förbi passkontroll, hämta väskan och gå genom tullen. Därefter checka in igen.

   
    
    
  

Advertisement

Published by Håkan Ekstrand

Travels extensively in business and love culture, photography and filosophy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: